pyssellina

Take a bath,woman!

Publicerad 2011-11-28 19:57:44 i Allmänt,

I lördags. Vad gjorde vi i lördags? Minnet är bra men kort? Men fråga mig vad jag gjorde i lördags kväll, för det kan jag svara på! Albert somnade tidigt, dvs vid 8-tiden, och sen tog trötta mamman och tappade upp ett bad åt sig själv. Tonade ner lamporna i badrummet och öppnade en kall cider. Doppade först tårna och sen... Ja, jag ska inte skriva en novell hur skönt det var att lägga sig i badet men skönt var det! Och mina trötta axlar fick lite värme. Vad pappan gjorde? Vem bryr sig. ;-)

Ikväll efter jobbet blev jag upplockad av två söta killar! Lilltjejen där hemma behövde tydligen lite mat så vi åkte till Handen för att inhandla. Och vad lägligt att Barnens hus ligger bredvid kattmatsaffären! Så då gick vi in där och köpte en tunn fleeceoverall till Albert och en napp. Nappmärket vi använder har 3 olika steg. Vi är nu uppe i steg 3 och den ska vara särskilt bra för "teething baby" och lära barnet att andas mer genom näsan så att de bland annat inte blir torra i halsen om nätterna. Jag vet inte om det var nappen eller bara trötthet efter att ha gått i affärer ikväll men han spottade ut nappen för snart en halvtimme sen och somnade i min famn! Nu håller vi alla tummarna för att han inte vaknar upp om 4 timmar och skriker, som igår kväll. Då blir det Alvedon supp som åker fram igen... Lillplutten. Någon som vill byta hans kliande tänder och gommar mot sina egna? Eller nåt.

Nä, nu ska jag gå och mysa med min lilltjej - Zingoalla. Puss!

Kupongjakt

Publicerad 2011-11-22 22:21:54 i Allmänt,

Är det också en föräldragrej? Att klippa ut kuponger och sätta upp på kylskåpet? Idag har vi utnyttjat kuponger på en klädaffär. Ena kupongen gällde 30% på en vara och den andra kupongen gällde ett 2-pack gratis strumpor. Och sen hänger ju allt ihop med att Albert behövde en ny overall och nya strumpor är väl alltid roligt att få(framför allt när det var Star Wars-motiv på, tyckte pappan)? Hela köpet gick på 207,50. Det tyckte vi var ett bra köp!
Hur spenderade du denna tisdagskväll? Klippa ut kuponger, titta på Glamour eller läsa en bok?

Fest i 4 dagar

Publicerad 2011-11-11 20:57:52 i Allmänt,

Torsdag: LINA fyllde 30 år. (Usch.)
Fredag: Gamle katten Tiger fyller 18 år. (Still going strong och har fortfarande inte lärt sig smyga?)
Lördag: Fest för Lina!
Söndag: Fest för Lina!

Vad sägs? =)

Jag måste nypa mig i armen

Publicerad 2011-11-09 20:28:15 i Allmänt,

Imorgon är det dagen D. Jag vet inte vad jag känner inför det. Ingen större panik egentligen. Jag blir mest ledsen om NI glömmer att gratta mig? ;-)

För övrigt så har jag väl typ magsår eller nåt just nu. På måndag ska jag lämna över lillprinsen till sin pappa för några månader och jag ska vara på jobbet om dagarna. MEN! M har lovat att pussa honom 100 gånger på morgonen och minst lika många gånger till senare på dagen. Annars jäklar.... ;-) Jag får väl återkomma om hur det går?

Men ok. Nu ska jag titta klart på Bonde söker fru och sedan börja tänka på sovning. A somnade redan 19.15 ikväll så det blir nog en tidig morgon...

Det ska va´ en mormor

Publicerad 2011-11-03 20:37:07 i Albert,

... till att se att Albert fått en andra tand! Det förklarar ju att han sovit sämre två nätter på raken och även varit lite kinkig på dagen. Den sitter så fint bredvid den första tanden där nere! (Den första kom för cirka en månad sen.)

Vad händer annars då? Albert ställde sig upp i sängen igår.

Och mer? Tiden går alldeles för fort!

Ta hand om er!

Om

Min profilbild

Pyssellina

HEJ! Jag har många idéer, funderingar, frågor och åsikter. En del av allt kommer ni få läsa i min blogg. Det kommer säkerligen också skrivas en del om lilla katten Zingoalla. I februari 2011 kom lille Albert till världen och han är också värd att skriva om <3 Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela