pyssellina

Take a bath,woman!

Publicerad 2011-11-28 19:57:44 i Allmänt,

I lördags. Vad gjorde vi i lördags? Minnet är bra men kort? Men fråga mig vad jag gjorde i lördags kväll, för det kan jag svara på! Albert somnade tidigt, dvs vid 8-tiden, och sen tog trötta mamman och tappade upp ett bad åt sig själv. Tonade ner lamporna i badrummet och öppnade en kall cider. Doppade först tårna och sen... Ja, jag ska inte skriva en novell hur skönt det var att lägga sig i badet men skönt var det! Och mina trötta axlar fick lite värme. Vad pappan gjorde? Vem bryr sig. ;-)

Ikväll efter jobbet blev jag upplockad av två söta killar! Lilltjejen där hemma behövde tydligen lite mat så vi åkte till Handen för att inhandla. Och vad lägligt att Barnens hus ligger bredvid kattmatsaffären! Så då gick vi in där och köpte en tunn fleeceoverall till Albert och en napp. Nappmärket vi använder har 3 olika steg. Vi är nu uppe i steg 3 och den ska vara särskilt bra för "teething baby" och lära barnet att andas mer genom näsan så att de bland annat inte blir torra i halsen om nätterna. Jag vet inte om det var nappen eller bara trötthet efter att ha gått i affärer ikväll men han spottade ut nappen för snart en halvtimme sen och somnade i min famn! Nu håller vi alla tummarna för att han inte vaknar upp om 4 timmar och skriker, som igår kväll. Då blir det Alvedon supp som åker fram igen... Lillplutten. Någon som vill byta hans kliande tänder och gommar mot sina egna? Eller nåt.

Nä, nu ska jag gå och mysa med min lilltjej - Zingoalla. Puss!

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-12-02 18:12:47

Jag kan byta mun med Albert, fast jag vet inte om det skulle passa varken honom eller mig så bra.. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pyssellina

HEJ! Jag har många idéer, funderingar, frågor och åsikter. En del av allt kommer ni få läsa i min blogg. Det kommer säkerligen också skrivas en del om lilla katten Zingoalla. I februari 2011 kom lille Albert till världen och han är också värd att skriva om <3 Kram på er!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela