pyssellina

Snabbaste någonsin?

Publicerad 2011-07-27 21:28:28 i Albert,

Beröm till min lillprins!! Nattningen ikväll tog endast 22 minuter. En del kvällar har vi hållit på i nästan 2 timmar. Det är ju så roligt att vara vaken, fast man är trött, och då gör man allt för att hålla sig just vaken!

Nu ska mamman passa på att ta en dusch, idag har det varit varmt varmt. Just det! Om jag hittade kablarna till mobilen eller kameran så skulle jag visa er en bild på Alberts pass! M har varit och hämtat det idag och han är sååå söt på kortet! (Men det togs ju i och för sig kanske 15 stycken innan något blev användbart...)

God natt på er och jag hoppas på en lugn natt för vår del. Albert får gärna sova länge... ;-)

Spa mitt i veckan

Publicerad 2011-07-20 23:43:57 i Allmänt,

Lite vardagslyx mitt i veckan! Lillprinsen somnade strax efter nio ikväll och efter det har jag tittat på tv, duschat och epilaterat(använt epilatorn), eller vad man säger, och tagit bort halvdant nagellack. Just det. Jag har ätit en chokladkaka också som M och jag är värda efter cirka en timmes promenad tidigare ikväll! Och igår var vi ju faktiskt ute 1,5 timme...!

Nu är klockan rätt sent och mitt huvud har kollapsat. Jag sitter och tänker på vad jag ska skriva och försöker komma på vad vi gjort de senaste dagarna men det är tomt i fingrarna. Hörs en annan dag!

Semesterstress?

Publicerad 2011-07-13 22:16:02 i Allmänt,

Jag hittar inte mina kablar till telefonen och kameran så att jag kan föra över bilder! Jag har en söt bild på lille Liam som väntar på att få laddas upp bland annat!!

Lilla familjen har varit på semester i Sälen! Därifrån har jag också bilder på vår "lilla stuga". Det var ju bara en stuga för sisådär 30 personer =) Det var skönt att komma hemifrån några dagar och det fanns en Stadium outlet där ;-) (Inte i stugan alltså men i Sälen)

Sen har vi tagit det lugnt hemma. Tittat lite på nya tillskottet i släkten och M har bytt fönster och jag har plockat vinbär och vi har haft familjemiddag hos mamma med alla barnen och vi har varit på besök hos Albers farfar och plockat körsbär. Jag försökte mig på att göra körsbärssylt med touch av choklad. Den blev inte lös som sylt men god!

Idag fyller min morfar år och Albert var där och grattade honom. Albert fick all uppmärksamhet av gammelmorfar!

Okej, nu ska jag smaka lite på en vinbärspaj som jag gjorde idag. Nytt recept så det måste testas innan massproducering ;-)

Om

Min profilbild

Pyssellina

HEJ! Jag har många idéer, funderingar, frågor och åsikter. En del av allt kommer ni få läsa i min blogg. Det kommer säkerligen också skrivas en del om lilla katten Zingoalla. I februari 2011 kom lille Albert till världen och han är också värd att skriva om <3 Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela