pyssellina

Heja, heja!

Publicerad 2011-02-13 09:07:47 i Allmänt,

Vi kan säga grattis till Sverige som vann över Ryssland i ishockey igår!

Vi kan också säga GRATTIS till Brolle som tog sig till finalen i Globen igår kväll! Jag visste att han skulle ha en bra låt, se bra ut och helt enkelt vinna =) Är det någon i min ålder som håller med?
Av de andra låtarna tycker jag att Babsan hade kunnat gå vidare? Hon vet ju vad hon gör i alla fall. Sanna Nielsen försöker sig på en lite "upp-tempo-låt" som inte lyckades så bra, Christian Waltz som brukar vara duktig gjorde en töntlåt och de andra tänker jag inte ens kommentera. Så nu röstar vi järnet på Brolle i Globen, eller hur!!!

Ikväll kommer lillasyster hem från Thailand. Sista kvällen att gå till killarna som fått vara ensamma hemma. Det har gått bra där uppe förutom att Sigges öga svullnade upp lite igen, som när de fick åka till farbror "vettis" och Liten fått ett sår på svansen. Men båda har fått medicin av dr Lina så de är på bättringsvägen!

Nähä, ha en bra söndag allihopa så ska jag nu titta på en dvd om hur jag ska lära mig andas =)

Tuggen

Publicerad 2011-02-07 20:28:35 i Allmänt,

Är egentligen för måndagstrött för att skriva ett inlägg men here goes om min dröm inatt!

Jo, det var en gång en tjock tomte som alltid ska lägga sig i vad sekreterarna gör på min arbetsplats/vårdcentral (ja, det är samma tjocka tomte som jag skrivit om förut). Inatt så skulle han jävlas med oss och skulle helt plötsligt flytta "tuggen" till behandlingsrummet. (Det hela handlar nog om att vi tycker det är töntigt att tuggandet av sekretesspapper ska ligga på oss sekreterare.) Behandlingsrummet är det rum sköterskor lägger om bland annat sårskador i. Och där tyckte alltså han att tuggen skulle placeras, istället för att vara kvar i postrummet dit vi lättare kan komma in utan att kollidera med patienter och deras sår... Jag ifrågasatte detta i drömmen då jag inte förstod hur den skulle få plats där men han hade ett jättebra svar som löd "men vi har tagit bort diskmaskinen därifrån så att den får plats". (I verkligheten finns det ingen diskmaskin där inne.) Allt detta planerade han och gjorde alltså för att jävlas med oss sekreterare!
Skulle detta kunna hända i verkligheten? Hmmm.... ja?

Varde ljus!

Publicerad 2011-02-05 16:49:08 i Allmänt,

Har ni sett vad ljust det är ute? Klockan är typ kvart i 5 och det fortfarande ljust! Inte kolsvart i alla fall.. Härligt!

Just det! GRATTIS KUSIN MIMMI SOM FYLLER 12 ÅR IDAG!!

Veckan som förflutit har gått relativt snabbt. Det börjar kännas panik nu att visa och lära min vikarie allt innan jag går på ledighet.. Men nästa vecka blir det hårdkörning! Ingen rast och ingen ro! Men visst är det roligt förresten att en del (läs: en tjock tomte) lägger sig i hur vi sekreterare lär upp en ny kollega och hur långt vi kommit med mera? Vi skulle ju aldrig komma på tanken att ifrågasätta hur det att lära upp en ny läkarkollega! Då skulle vi minsann få höra ett och annat.. Just det! Jag glömde att det är skillnad på folk och folk och yrkeskategori och yrkeskategori! ;-)

Nu ska M och jag gå och laga lördadsmiddag som kommer likna fredagsmys - tacos. Sen är det första programmet i årets Melodifestivalen - ni tittar väl kl 20 på SVT1?


Tröttelitröttis

Publicerad 2011-02-01 19:18:01 i Allmänt,


Det är jag! På morgonen är jag trött. På dagen går allt finfint. På eftermiddagen och
kvällen är jag trött.

Alla katter mår bra och jag har förresten börjat snarka om nätterna =) (enligt M, så vi vet ju inte om det
riktigt stämmer...)

Om

Min profilbild

Pyssellina

HEJ! Jag har många idéer, funderingar, frågor och åsikter. En del av allt kommer ni få läsa i min blogg. Det kommer säkerligen också skrivas en del om lilla katten Zingoalla. I februari 2011 kom lille Albert till världen och han är också värd att skriva om <3 Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela