pyssellina

Kärlekskrank sjukling

Publicerad 2011-01-24 20:18:50 i Allmänt,

Men vad är det här? En kattblogg? Ja, ni får ha tålamod för just nu är det mycket med katter runt oss!

Zingoalla och jag åkte till Farsta djurklinik och fick träffa jättesnälla tjejer som tog hand om henne. Hon fick en lugnande spruta och blev röntgad. Resultatet blev dock att det inte var någon fraktur, varken i benet eller i bäckenet. Det som det möjligen är, eftersom hon ändå har ont och är svullen (veterinären kände och böjde och klämde på benet), så är det en bristning eller blödning i muskeln. Så hon fick en spruta smärtlindring och vi fick ett recept med mer smärtlindring/antiinflammatoriskt att hämta ut på apoteket.

Så nu är hon en söt kärlekskrank sjukling som gnäller till då och då men både igår kväll och idag eftermiddag så har hon lyckats busa lite med M!

Sen har vi Sigge. Hanna och Mickes ena katt. I lördags på dagen så såg han ut som en kines (kisade med ögonen) och var allmänt seg och ville inte riktigt äta. De ringde Bagarmossens djursjukhus på kvällen som tyckte att de skulle komma in. Det visade sig att han har fått en varböld (efter ett bråk?) i pannan och den trycker ner på synnerverna. Så på söndagen åkte de tillbaka för en liten operation och han har just nu ett rör i pannan som ska hålla det öppet och han får inte gå ut. Han ska tillbaka för återbesök på onsdag och då hoppas vi att det läkt fint så att röret kan tas bort. Det är ju nämligen så att hans päron ska åka på semester på lördag och vara borta i typ 2 veckor. Och då skulle det vara fint om han mår bra när kattvakterna kommer dit...! Vi håller tummarna igen, eller hur?
 
KRAM så länge!

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-01-25 23:12:00

Jobbigt med ett rör i pannan.. Hoppas båda kissarna mår fint snart igen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pyssellina

HEJ! Jag har många idéer, funderingar, frågor och åsikter. En del av allt kommer ni få läsa i min blogg. Det kommer säkerligen också skrivas en del om lilla katten Zingoalla. I februari 2011 kom lille Albert till världen och han är också värd att skriva om <3 Kram på er!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela