pyssellina

Luciafika

Publicerad 2010-12-14 08:01:12 i Allmänt,

Igår var det 13 december = Lucia! På jobbet var det snäll kollega som åkte och köpte lussekatter till oss från Paus i Västerhaninge. Tyvärr var det en besvikelse. 18 kronor styck kostade de och smakade ingenting! =(
På kvällen kom mor förbi för att titta på vårt nya badrum. M har kaklat klart allt och i söndags var vi och köpte tvättställ och en del av skåpen som ska in. Det kommer bli världens modernaste badrum i gammalt stuk liksom! Tack för bullarna förresten mamma, dina var betydligt betydligt många många gånger godare än Paus! Extrajobb? =)

Idag är det tisdag 14 december. Grattis mina "gamla" mostrar som fyller år idag!

Just det! Måste påminna er alla om att om ni har en man på jobbet som ser ut som Tomten (stor, kraftig, vitt skägg, skrattande, drar dåliga skämt) - uppmuntra honom inte att låtsas gå i ett luciatåg. Det låter som att vi har en sådan på mitt jobb? Ja, och det var ingen trevlig syn när han vid något tillfälle drog upp händerna ovanför huvudet för att likna en ljuskrona eller nåt........... Man kan säga att tröjan åkte upp och hela härligheten syntes.

God morgon!

Kommentarer

Postat av: Ann-Louise

Publicerad 2010-12-15 07:14:03

Badrummet är jättefint.Han är duktig M.

Postat av: victoria

Publicerad 2010-12-16 07:21:55

Gud vad skönt att man slapp se, men kan ana hur det såg ut.

Postat av: Fanny

Publicerad 2010-12-17 08:49:21

Jaa.. men dom säger ju att det är ett lager.. Men det ser ut som femtielva.. :p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pyssellina

HEJ! Jag har många idéer, funderingar, frågor och åsikter. En del av allt kommer ni få läsa i min blogg. Det kommer säkerligen också skrivas en del om lilla katten Zingoalla. I februari 2011 kom lille Albert till världen och han är också värd att skriva om <3 Kram på er!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela